Τα Παιδιά της Πίστας το ρίχνουν στα card games! Μαζί τους ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ομαδικό του Magic: The Gathering του 2016, ο οποίος εξηγεί τη μαγεία του είδους, τις προοπτικές των επαγγελματιών παικτών (υπάρχουν και τέτοιοι!) αλλά και το πόσο έχει αλλάξει το παιχνίδι με τα χρόνια.

Μαζί του, Τίμος και Πέτρος συζητούν για τις διαφορές μεταξύ της φυσικής και της ψηφιακής έκδοσης του παιχνιδιού, για τα άλλα card games αλλά και το πώς μπορεί να ξεκινήσει να παίζει κάποιος εν έτει 2021. Προσπαθούν να απαντήσουν στο αιώνιο ερώτημα “χρήμα ή ταλέντο” και ρίχνουν μια ματιά στα τουρνουά που διοργανώνονταν προ COVID σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρίσκετε Τα Παιδιά της Πίστας στο group τους στο Facebook για καθημερινή επικοινωνία, κληρώσεις και πολλά άλλα που ετοιμάζουν.

Αναλυτικά:

03:52 – Υπάρχει ακόμα κόσμος που παίζει Magic σήμερα;

06:38 – Μπορεί να ζήσει κάποιος από τα έπαθλα των τουρνουά του Magic;

09:07 – Χρειάζεται να πληρώσει κανείς για να φτάσει στην κορυφή;

11:34 – Πόσο έχει αλλάξει το Magic όλα αυτά τα χρόνια;

13:32 – Φυσικό εναντίον ψηφιακού παιχνιδιού

15:33 – Τουρνουά (πριν και μετά την COVID)

18:58 – Περί card games (Hearthstone, Pokémon, GWENT κλπ) γενικότερα

23:21 – NFT, Magic και card games

28:37 – Συμβουλές προς νέους παίκτες

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Apple Podcasts, Google Podcasts και Spotify. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στο group του στο Facebook.

  • Like 1