Τα Παιδιά της Πίστας κάνουν πρεμιέρα με το… tutorial! Τίμος Κουρεμένος και Πέτρος Κηπουρόπουλος παρουσιάζουν ένα νέο podcast αφιερωμένο στον κόσμο του gaming. Χαλαρή κουβεντούλα με ειδήσεις, αφιερώματα και σχολιασμό επικαιρότητας από gamers για gamers.

Το σημερινό level ξεκινά με την παρουσίαση των τίτλων του PS5… που δεν έγινε. Συνεχίζεται με κουβέντα σχετικά με την E3 και τα κάθε λογής events που την αντικατέστησαν -για φέτος τουλάχιστον- και κάνει save με το Game Gear Micro, τη νέα κονσόλα-μπιμπελό που ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα η SEGA. Η ιαπωνική εταιρεία φρόντισε να μας προσφέρει και κάτι άξιο λόγου τουλάχιστον με τη δωρεάν διάθεση του A Total War Saga: TROY την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του μέσω του Epic Games Store.

Πέτρος και Τίμος μας μιλούν για τους τίτλους με τους οποίους ασχολούνται αυτόν τον καιρό προσφέροντας ιδέες σε κάθε ενδιαφερόμενο, υπενθυμίζοντάς μας παράλληλα τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της εβδομάδας. Τα σπουδαία βέβαια έρχονται οσονούπω με το The Last Of Us Part II και καθώς για την ώρα τα Παιδιά της Πίστας δεν μπορούν να πουν κιχ (ή μήπως μπορούν…;) μοιράζονται ενδιαφέρονται facts που ξετρύπωσαν για το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Το boss fight του επεισοδίου, δεν είναι άλλο από επιλεγμένες προσφορές που παίζουν online και offline (μην το φαλίρουμε το μαγαζί).

Αναλυτικά

00:43 – Παρουσίαση τίτλων PS5
02:38 – Καλοκαιρινά events: μία και καλή (E3) ή πολλά και μικρά
08:25 – SEGA Game Gear Micro
13:38 – Δωρεάν διάθεση A Total War Saga: TROY
16:05 – Τι παίζουμε;
18:52 – Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας
21:23 – The Last of Us #facts
29:28 – Δωρεάν τίτλοι & προσφορές που εντοπίσαμε

Το podcast “Τα Παιδιά της Πίστας” κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και διατίθεται μέσω Spotify και πολύ σύντομα μέσω Apple Podcasts και Google Podcasts.

  • Like 5