Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου το οποίο λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, το Skype προσφέρει δωρεάν κλήσεις για ένα μήνα σε 30 από τις 32 χώρες που συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου. Στη προσφορά δεν περιλαμβάνονται η Κορέα και η Ακτή Ελεφαντοστού.

 

Το Skype είναι η πιο δημοφιλής VoIP εφαρμογή με εκατομμύρια χρήστες από όλο το κόσμο που προσφέρει με χαμηλές χρεώσεις, κλήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής η σταθερής τηλεφωνίας.

 

Η προσφορά αφορά υπάρχοντες ή νέους συνδρομητές του Skype και διαφοροποιείται ανά χώρα. Για παράδειγμα, ο κάθε χρήστης του Skype μπορεί να επιλέξει αν θα ενεργοποιήσει τη προσφορά πχ για την Ελλάδα στην οποία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει απεριόριστες κλήσεις μόνο σε σταθερά τηλέφωνα. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική, απεριόριστες εθνικές κλήσεις στη Γερμανία/Αγγλία/ Γαλλία, 400 λεπτά στη Βραζιλία, 120 στην Ελβετία κ.ο.κ

 

Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι απλή και χρειάζεται απλά μια εικονική «αγορά» της προσφοράς ανάλογα με τη χώρα που θα επιλέξετε χωρίς όμως να χρεωθείτε οτιδήποτε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη παρακάτω αναλυτική ιστοσελίδα του Skype και να επιλέξετε τη χώρα που σας ενδιαφέρει να πραγματοποιήσετε τις δωρεάν κλήσεις. Μετά τη συμπλήρωση ενός μήνα, κάθε νέα τηλεφωνική κλήση θα χρεώνεται με τις κανονικές τιμές της υπηρεσίας.

 

Link.png Site: Δωρεάν κλήσεις Skype