Η web εκδοχή του Skype ήταν πάντα στα πλάνα της Microsoft, και από σήμερα η υλοποίηση της γίνεται διαθέσιμη σταδιακά μέσω μάλιστα του Outlook.com

Αρχικά η υπηρεσία θα διατεθεί για χρήστες από τη Μεγάλη Βρετανία ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες η επέκταση της στην Αμερική και Γερμανία. Για τις υπόλοιπες χώρες, η Microsoft αναφέρει ότι η υποστήριξη θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

 

Για να λειτουργήσει η υπηρεσία, ο χρήστης θα πρέπει πρώτα να συνδέσει το λογαριασμό που διαθέτει στο Outlook.com με αυτό του Skype και στη συνέχεια θα πρέπει να απαντήσει θετικά στην ερώτηση εγκατάστασης ενός plug-in. Μέχρι στιγμής το plug-in υποστηρίζεται για τον Internet Explorer, τον Chrome, τον Firefox αλλά όχι για τον Opera browser.

 

Η ενσωμάτωση του Skype στο Outlook.com υποστηρίζει τις περισσότερες υπηρεσίες όπως τις φωνητικές κλήσεις, αποστολή γραπτών μηνυμάτων καθώς και βιντεοκλήσεις.

 

 

Link.png Site: http://blogs.skype.com/2013/04/29/type-less-talk-more-make-skype-calls-directly-from-your-outlook-com-inbox/#fbid=CkhoYP83ePL[/url]']Skype Blog