Το Skype ξεκίνησε την κυκλοφορία μιας δοκιμαστικής υπηρεσίας των εφαρμογών του για iOS, Android και Mac επιτρέποντας τους χρήστες την αποστολή video μηνυμάτων ανεξάρτητα με το αν οι παραλήπτες είναι συνδεδεμένοι ή όχι.

Αυτά τα videos μπορούν να είναι διάρκειας μέχρι και τριών λεπτών και, αν και οι χρήστες Windows και Windows Phone δεν υποστηρίζονται προς το παρών από την υπηρεσία θα μπορούν να λαμβάνουν κανονικά τα μηνύματα με σύνδεσμο που ανοίγει στο web browser τους. Το Skype αναπτύσσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία προσπαθώντας να προλάβει μικρότερους ανταγωνιστές του όπως το Tango οι οποίοι επιτρέπουν ήδη την ανταλλαγή video μηνυμάτων. Αρχικά η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους χρήστες ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ σύντομα θα υποστηρίζονται και περισσότερες χώρες.

 

Η υπηρεσία θα προσφέρει τα πρώτα 20 μηνύματα δωρέαν, ενώ τα υπόλοιπα θα χρεώνονται με βάση τιμοκατάλογο που προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί. Η χρέωση της υπηρεσίας γίνεται κατά πάσα πιθανότητα για να μειωθούν τα κόστη της χρήσης των cloud λειτουργιών που απαιτούνται για τη λειτουργία της.

 

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51656-skype-launches-video-messaging-transition-from-messenger-detailed.html[/url]']techspot.com