Ένα από τα χαρακτηριστικότερα "προβλήματα" του Skype, ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν με βάση το σημερινό άρθρο που ανέβηκε στο επίσημο blog της υπηρεσίας.

Το πρόβλημα αφορά τα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσουν οι χρήστες και τα οποία θα πρέπει αναγκαστικά να τα κατεβάσει αν τυχόν συνδεθεί είτε από άλλο υπολογιστή είτε από άλλο smartphone στο οποίο τρέχει την εφαρμογή του Skype. Μόλις συνδεθεί για παράδειγμα σε μία από τις εφαρμογές του Skype, τότε ξεκινάει και το κατέβασμα των συνομιλιών ακόμα και αν αυτές είναι πολύ παλιές, κάτι που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εφαρμογή όπως καθυστερημένη απόκριση.

 

Χωρίς να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, η ομάδα πίσω από το Skype δηλώνει ότι «τους επόμενους μήνες» το Skype θα συγχρονίζει τους γραπτούς διαλόγους μεταξύ των χρηστών του από όποια συσκευή και αν αυτοί συνδεθούν. Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης χρήσης της εφαρμογής από τους χρήστες όπου αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν διαφορετικές συσκευές και πλατφόρμες ώστε να συνδεθούν στην υπηρεσία.

 

Επιπλέον στο blog του, η ομάδα του Skype αναφέρει και άλλες αλλαγές που έρχονται σύντομα όως η βελτιωμένη εγγραφή, μεγαλύτερη ασφάλεια στο λογαριασμό του χρήστη αλλά και τη βελτίωση των συνομιλιών από Skype σε Skype.

 

Όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να τις διαβάσετε από το παρακάτω σύνδεσμο

 

Link.png Site: http://blogs.skype.com/2013/10/04/skype-architecture-update/[/url]']Skype Blog