Μπορεί αρκετοί να έχουν συνδυάσει το Skye με τις δωρεάν κλήσεις προς τους υπόλοιπους Skye χρήστες, όμως η υπηρεσία παρέχει επίσης και δυνατότητες κλήσεων σε όλα τα τηλέφωνα του κόσμου με αντίστοιχες χρεώσεις. Για να μας το υπενθυμίσει αυτό, η διάσημη υπηρεσία δίνει ένα μήνα δωρεάν κλήσεων προς σταθερά τηλέφωνα για ένα μήνα.

Η προσφορά του Skype υπό κανονικές συνθήκες κοστίζει $13.99 δολάρια, ενώ υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις ως προς τα τηλέφωνα που δεν μετρώνται στις δωρεάν κλήσεις. Για παράδειγμα οι κλήσεις προς premium αριθμούς και αριθμούς υψηλών χρεώσεων δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά. Για την εγγραφή στην υπηρεσία οι χρήστες θα πρέπει να είναι μέλη του Skype για τουλάχιστον ένα μήνα και να παρέχουν αληθή στοιχεία πίστωσης για την επαλήθευση των στοιχείων τους. Εάν οι χρήστες δεν επιθυμούν να πληρώσουν για ανανέωση της συνδρομής τον επόμενο μήνα θα πρέπει μέσα σε 27 μέρες να ακυρώσουν τη συνδρομή μέσα από ειδικό σύνδεσμο που δίνεται στο email ενεργοποίησής της.

 

Η προσφορά των δωρεάν κλήσεων προς σταθερούς προορισμούς για ένα μήνα μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και σήμερα από το παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: skype.com