Νέα έκδοση για το δημοφιλές Skype τόσο για Windows όσο και για Mac το οποίο φτάνει πλέον στην έκδοση 6.0. Οι προσθήκες του νέου Skype κρίνονται σημαντικές αν και περιορίζονται περισσότερο σε Social στοιχεία.

Αρχικά το Skype 6.0 προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης στην υπηρεσία είτε μέσω του Microsoft λογαριασμού σας (hotmail, outlook) είτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Μόλις πραγματοποιήσετε σύνδεση με Microsoft λογαριασμό μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μέσα από το Skype το οποίο αναλαμβάνει χρέη Live Messenger.

 

Επιπλέον έχουν προστεθεί 6 νέες γλώσσες και έχει γίνει μερική ανανέωση στο περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής με μια πιο καθαρή εμφάνιση. Σε περίπτωση αλλαγής της φωτογραφίας σας στο προφίλ του Skype, αυτό θα σας εμφανίσει όλες τις παλιές σας φωτογραφίες σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές. Μελλοντικά το Skype ετοιμάζει στην προσθήκη βιντεοκλήσεων και απλών κλήσεων σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε με κάποιον φίλο σας από το Live Messenger μέσω της desktop εφαρμογής.

 

Στην έκδοση για Mac έχει προστεθεί υποστήριξη των νέων Retina αναλύσεων που βρίσκουμε στα 2 μοντέλα των MacBook Pro ενώ όλες οι συζητήσεις σας μπορούν να εμφανίζονται σε πολλαπλά παράθυρα

 

 

Link.png Site: Skype