Μεγάλη επέκταση στο πρόγραμμα "Premium for Students" κάνει το Spotify, το οποίο ανακοίνωσε ότι πλέον πρόσβαση σε σημαντική έκπτωση για τη συνδρομητική του υπηρεσία έχουν μαθητές και φοιτητές 36 χωρών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας.

Το κόστος της premium συνδρομής σ' αυτή την περίπτωση κατεβαίνει από τα 7 στα €3,49 μηνιαίως, με τον φοιτητή να έχει όλα τα πλεονεκτήματα που έρχονται μαζί με κάθε premium συνδρομή. Το πρώτο είναι η απουσία διαφημίσεων ενώ μπορεί να επιλέξει να ακούσει όποιο κομμάτι θέλει, όποτε θέλει. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα να ακούσει τα αγαπημένα του κομμάτια offline χωρίς να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος στο Internet. Τέλος, το Spotify παρέχει καλύτερη ποιότητα μουσικής στους Premium χρήστες με την κωδικοποίηση να έχει πραγματοποιηθεί στα 320kbps.

 

Το Spotify συνεργάζεται με την υπηρεσία SheerID που αναλαμβάνει την πιστοποίηση και την επαλήθευση των στοιχείων κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τη σημαντική έκπτωση. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην υπηρεσία.

 

Link.png Site: https://www.spotify.com/gr/student/[/url]']Spotify for Students