Μία από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες του Spotify, της υπηρεσίας streaming μουσικής, είναι το Discover Weekly, μια λίστα μουσικής η οποία δημιουργείται κάθε Δευτέρα και περιλαμβάνει μουσική που ενδεχομένως να αρέσει στο χρήστη κρίνοντας από το ιστορικό της μουσικής που ακούει.

Η νέα δυνατότητα που ανακοίνωσε το Spotify διαθέτει αρκετές ομοιότητες με το Discover Weekly και ονομάζεται Radar Release, περιλαμβάνοντας κομμάτια των καλλιτεχνών που σας αρέσουν, εμπλουτίζοντας τη λίστα με νέα κομμάτια που μόλις κυκλοφόρησαν. Η λίστα του Radar Release δημιουργείται αυτόματα κάθε Παρασκευή, περιλαμβάνοντας ακόμα και νέες εκτελέσεις τραγουδιών που σας αρέσουν αλλά και τραγούδια που οι αλγόριθμοι της υπηρεσίας πιστεύουν ότι θα σας αρέσουν.

 

Όσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία, μπορούν να εντοπίσουν τη λίστα του Radar Release μέσα την ενότητα Discover, κάτω από το "New Releases for You". Όπως αναφέρει το Spotify «εξαιτίας των πολλών τραγουδιών που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα να ακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο της μουσικής. Με το Radar Release, θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο να βρείτε τα τραγούδια αυτά που σας ενδιαφέρουν ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες, όλα κάτω από μια λίστα μουσικής.»

 

Link.png Site: Spotify