Η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή lock-screen με την ονομασία Cover που δημιούργησαν πρώην υπάλληλοι της Google, εξαγοράστηκε πρόσφατα από το Twitter. Η εφαρμογή μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη και παρέχει στην οθόνη κλειδώματος συντομεύσεις από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί συχνότερα.

Επιπλέον, αλλάζει τις εφαρμογές ανάλογα με το πότε ή που τις χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα εφόσον οδηγείτε, η εφαρμογή θα δείχνει στην οθόνη κλειδώματος την εφαρμογή πλοήγησης που χρησιμοποιείτε κ.ά.

 

Το Twitter δεν έκανε γνωστό με πoιο τρόπο σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την εφαρμογή και τις δυνατότητες της, ωστόσο δημοσιοποίησε την εξής ανακοίνωση:

 

“Το Twitter, όπως και το Cover, πιστεύει στην εκπληκτική δυναμική του Android. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα ότι τα smartphones μπορούν να γίνουν ακόμα πιο έξυπνα –πιο χρήσιμα και πιο συναφή- και μαζί θα κάνουμε αυτό το πράγμα πραγματικότητα…. Θα βασιστούμε πάνω σε αυτό που κάνει το Cover εξαιρετικό, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο στο Twitter”.

 

Link.png Site: GSMArena