Οι χρήστες του Twitter από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του αγάπησαν την υπηρεσία, πολλές φορές παρουσιάζοντας οι ίδιοι νέες λειτουργίες που έκαναν τη ζωή τους πιο εύκολη, αν και η εταιρεία δεν φάνηκε αρκετά γεναιώδορη, κλείνοντας πολλές προσπάθειες τρίτων προγραμματιστών.

Έτσι μετά τα @mentions, και τα retweet, το Twitter προχωρά σήμερα στην παρουσίαση μιας νέας λειτουργίας με το όνομα Threads, η οποία έχει εμπνευστεί από τα αντίστοιχα "Twitter Storms" που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια από πολλούς χρήστες. Τα Threads δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να εκφραστεί αρκετά αναλυτικά, χωρίς να τον περιορίζει το όριο των 280 χαρακτήρων ανά tweet, με τα tweets να χωρίζονται σε διάφορα μικρότερα δημιουργώντας μια λίστα μηνυμάτων. Μέχρι σήμερα, όσοι χρήστες ήθελαν να κάνουν το ίδιο ανεπίσημα, προχωρούσαν στη δημοσίευση tweets, με το καθένα να έχει μπροστά του αρίθμηση (1/x), λέγοντας στο σύνολό τους την ιστορία που επιθυμούσαν.

 

Η λειτουργία στο Twitter είναι πάντως πιο εύκολη αφού αρκεί το πάτημα του πλήκτρου + κάτω δεξιά για την προσθήκη tweets κάτω από το αρχικό για τη δημιουργία της ιστορίας και με όριο 25 tweets ανά θέμα. Αρχικά η λειτουργία είναι διαθέσιμη στις mobile εφαμογές του Twitter στο iOS και το Android, ενώ θα κυκλοφορήσει μελλοντικά και για την ιστοσελίδα της εταιρείας στο Twitter.com

 

Link.png Site: TNW