Η εταιρεία Yahoo έχει μεγάλα σχέδια και ετοιμάζει τις δικές της σειρές, όπως κάνουν οι Amazon, Hulu και Netflix –και πρόσφατα η Microsoft με το Xbox- οι οποίες έχουν επενδύσει τεράστια ποσά για σειρές εμπλουτίζοντας τα προγράμματα τους.

Η Yahoo ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει δύο νέες κωμικές σειρές, τις Other Space (κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας) και Sin City Saints (σχετικά με την αγορά μίας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ από ένα μεγιστάνα της Silicon Valley) που θα βγουν στον αέρα την νέα χρονιά, με 38λεπτα επεισόδια που οι χρήστες θα μπορούν να δουν μέσω της εφαρμογής Yahoo Screen σε υπολογιστές desktop, σε smartphones και tablets, στο Apple TV και σε set-top boxes της Roku.

 

Η Yahoo επίσης ετοιμάζει καθημερινή –και Σαββατοκύριακα ή αργίες- ζωντανή μετάδοση συναυλιών με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου χάρη σε μία νέα πρωτοβουλία με την ονομασία Yahoo Live.

 

Πέρα από τα παραπάνω, η εταιρεία αναμένεται να καλύπτει θέματα που αφορούν τις παρουσίες κινηματογραφικών αστέρων στο κόκκινο χαλί, καθώς και trailers.

 

Link.png Site: Engadget