Σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον κόσμο ενημερωμένο για την εξέλιξη της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, η Microsoft προχώρησε στην διάθεση ενός νέου διαδραστικού χάρτη.

Ο νέος διαδραστικός χάρτης, πέρα από ζωντανή πληροφόρηση σχετικά με τα επιβεβαιωμένα περιστατικά (ενεργά κρούσματα, περιστατικά ανάρρωσης και θανατηφόρα κρούσματα) σε κάθε χώρα του πλανήτη μας, συμπεριλαμβάνει διάφορα νέα που αφορούν τις εξελίξεις σε κάθε χώρα αλλά και βίντεο από το YouTube ή άλλες υπηρεσίες video streaming.  

Ο χάρτης της Microsoft συγκεντρώσει δεδομένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), το Κέντρο Πρόληψης & Ελέγχου Νόσων των Ηνωμένων Πολιτειών (CDC), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και τη Wikipedia και παρέχει πληροφόρηση και για την τελευταία ενημέρωση δεδομένων (π.χ Τελευταία ενημέρωση δεδομένων: 16/3/2020, 11:56:31 π.μ.). O χάρτης είναι διαθέσιμος στην διεύθυνση bing.com/covid.

«Πολλοί άνθρωποι στο Bing εργάστηκαν (από το σπίτι) την περασμένη εβδομάδα για να δημιουργήσουν μία πηγή χαρτογράφησης και αξιόπιστων ειδήσεων σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες για την ασθένεια COVID-19» δήλωσε ο Michael Schechter, Γενικός Διευθυντής Bing Growth and Distribution στην Microsoft.  

523419614_bingcovid19.jpg.7a75c5f66d4676fe5a60e9237c23b738.jpg

  • Like 11