Η νέα λειτουργία της θα κάνει ευκολότερη την προβολή περιεχομένου κάθε μορφής παράλληλα με τις εικόνες των συμμετεχόντων.

Η Microsoft συνεχίζει να επενδύει στο Microsoft Teams και μια από τις επερχόμενες προσθήκες θα είναι το Dynamic View.

Χάρη σε αυτό, η προβολή επιπλέον περιεχομένου κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, όπως ένα slide ή γενικότερα οποιοδήποτε είδος περιεχομένου μπορεί να προβληθεί στην πλατφόρμα, θα είναι ευκολότερη και ο χώρος στην οθόνη θα μοιράζεται καλύτερα μεταξύ αυτού και των συμμετεχόντων.

Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης της εικόνας για να την προσαρμόσουν ακριβώς στις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή οι συμμετέχοντες έχουν μικροσκοπικές εικόνες σε μια μπάρα, κάτι που δεν βοηθά σε μεγάλες συναντήσεις ειδικά όταν υπάρχουν σταθεροί ομιλητές ή άτομα με απορίες.

Πλέον, θα είναι εύκολο να ξεχωρίζουν οι ομιλητές όπως και όσοι σηκώνουν το (ψηφιακό) χέρι τους για να εκφράσουν μια απορία, ενώ θα επιτρέπεται να «καρφιτσωθούν» οι εικόνες τους δίπλα από το προβαλλόμενο περιεχόμενο - οι οποίες πλέον θα έχουν αισθητά μεγαλύτερες διαστάσεις από τις εικόνες των υπολοίπων.

Οι λειτουργίες και βελτιώσεις που θα φέρει το Dynamic View αναμένεται να διατεθούν στο κοινό εντός του Μαρτίου, βάσει του roadmap που συντηρεί η Microsoft στη σχετική σελίδα. Το εν λόγω roadmap περιλαμβάνει και πολλές ακόμη προσθήκες και βελτιώσεις που θα έρθουν αργά ή γρήγορα, δείχνοντας πως η Microsoft έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την υπηρεσία. Εν μέσω πανδημίας, η ανάγκη για τηλεργασία και συναντήσεις μέσω υπηρεσιών όπως το Teams έχει μεγαλώσει σε τεράστιο βαθμό, κάτι που αποτυπώνεται και με νούμερα - μέσα σε μόλις 10 μήνες, το Teams κατάφερε να έχει ημερήσιο αριθμό χρηστών που ξεπερνά τα 115 εκατομμύρια. 

  • Like 4