Διαθέσιμο για όλους με 24ωρες κλήσεις μέσω web browser

Η Microsoft καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τους χρήστες του Zoom να κάνουν μετάβαση στο Microsoft Teams, με νέα παροχή δωρεάν 24ωρων κλήσεων. Παρόλο που η άφιξη έγινε στην αρχή του έτους για τους χρήστες mobile συσκευών, πλέον μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες Friends and Family τόσο για desktop όσο και μέσω web, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα για ομαδική κλήση έως και 300 άτομα που μπορεί να τρέχει 24 ώρες, δωρεάν.

Για τη χρήση του δε θα χρειαστείτε Microsoft λογαριασμό ή την Teams εφαρμογή, καθώς θα μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν μέσω web browser. Επίσης θα υποστηρίζει προβολή έως και 49 άτομα ταυτόχρονα σε προβολή γκαλερί μέσω του Together mode που βάζει τους συμμετάσχοντες δίπλα-δίπλα σε ένα εικονικό περιβάλλον.

Με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft παρέχει την υπηρεσία Teams ως έναν τρόπο συνεύρεσης, ειδικά με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και μετακίνησης. Το Zoom είδε δραματική άνοδο χρηστών νωρίτερα μέσα στο έτος, τόσο από επαγγελματίες όσο και από μαθητές αλλά και φίλους/οικογένειες.

Μπορεί το Teams να άργησε, αλλά η 24ωρη διάθεση κλήσεών του και απλή χρήση μέσω browser, φαίνεται πως για την ώρα είναι η καλύτερη προσφορά έως τώρα. Το Zoom έχει το δικό του όριο 40 λεπτών το οποίο θα αφαιρεθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ενώ τα Google Meet και Cisco Webex έρχονται επίσης με  περιορισμό λεπτών στα 60 και 50 αντίστοιχα.

Για να ξεκινήσετε ένα meeting πρέπει απλά να επισκεφτείτε τον ακόλουθο Microsoft Teams σύνδεσμο και να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας. Αφού δημιουργηθεί η συνεδρία σας απλά μοιραστείτε τον σύνδεσμο με φίλους και συγγενείς και θα μπορούν να συνδεθούν δωρεάν, χωρίς απαίτηση λογαριασμού.

  • Like 4
  • Thanks 2