Η Microsoft με το επερχόμενο update των Windows 8 στοχεύει σε πολύ περισσότερες αλλαγές από ότι απλά την πρόσθεση του start button. Μία από αυτές είναι η καλύτερη υλοποίηση της υπηρεσίας SkyDrive.

Με την κυκλοφορία των Windows 8.1 οι χρήστες του SkyDrive θα έχουν την επιλογή για offline προβολή και χρήση των αρχείων που έχουν αποθηκεύσει στο σύννεφο, σε όσες συσκευές Windows 8.1 επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται κάποια σύνδεση στο διαδίκτυο (πέραν του αρχικού download). Επιπλέον, ενσωματώνεται η δυνατότητα αποθήκευσης από mail κατευθείαν στο SkyDrive, ενώ αν εκείνη την ώρα δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, τα αρχεία αποθηκεύονται προσωρινά στον σκληρό δίσκο και ανεβαίνουν με την πρώτη ευκαιρία.

 

Τέλος, αν ο υπολογιστής κλείσει πριν την ολοκλήρωση του upload, αυτό συνεχίζει μόλις ανοίξει ξανά αυτόματα, ενώ και η αναζήτηση αρχείων γίνεται ακόμα πιο εύκολη, με αυτόματη δημιουργία λέξεων-κλειδιών για κάθε αρχείο ή φάκελο.

 

Όσοι έχουν εγκαταστήσει την preview έκδοση του λειτουργικού μπορούν ήδη να απολαύσουν τις εν λόγω ευκολίες. Η τελική έκδοση των Windows 8.1 θα διατεθεί μέσω update για όλους τους υπάρχοντες χρήστες Windows 8 δωρεάν, με την ημερομηνία κυκλοφορίας να βρίσκεται στα τέλη Αυγούστου.

 

Link.png Site: http://blogs.windows.com/skydrive/b/skydrive/archive/2013/07/22/have-all-your-skydrive-files-with-you-without-using-all-your-storage-or-bandwidth.aspx[/url]']blogs.windows.com