Η Microsoft παρουσίασε το Office 365 Home Premium πριν από ένα μήνα περίπου αλλά τώρα ήρθε η σειρά για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τους. Πλέον η εταιρεία παρουσίασε νέες εκδόσεις του office 365 για την μικρή, την μεσαία και την μεγάλη επιχείρηση.

Η Microsoft δηλώνει ότι ο αριθμός των μικρών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το Office 365 αυξήθηκε κατά 150% τους τελευταίους 18 μήνες. Η νέα έκδοση που παρουσιάστηκε σήμερα είναι διαθέσιμη σε 69 αγορές και 17 γλώσσες. Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013 η Microsoft θα επεκτείνει την διαθεσιμότητά του σε 20 αγορές και σε 16 γλώσσες.

 

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Office 365 εξοπλίζεται ήδη με αυξημένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης με τα SharePoint και Yammer ενώ μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν προστεθεί και τα Lync-Skype connectivity & instant messaging (IM). Όπως και το Office 365 Home Premium, έτσι και οι διάφορες εκδόσεις του Office 365 για τους επαγγελματίες προσφέρουν πολλαπλές άδειες για τις νέες εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint σε μία μόνο συνδρομή μηνιαία ή ετήσια.

 

«Στα επόμενα χρόνια, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι χρήστες της γνωστής σουίτας εφαρμογών γραφείου θα επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές δεδομένου των πλεονεκτημάτων και των μοναδικών δυνατοτήτων που προσφέρει το «σύννεφο». Στο μεταξύ, είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε στους χρήστες την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στον παραδοσιακό client αλλά και cloud εκδόσεις του Office», δήλωσε ο Kurt DelBene από την ομάδα του Microsoft Office.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/microsoft-launches-new-business-versions-of-office-365[/url]']neowin.net