Το Office Lens είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για σκανάρισμα εγγράφων με την κάμερα της mobile συσκευής σας, και από σήμερα είναι διαθέσιμη και για τα Windows 10 PC.

Αποτελώντας πλέον μια Universal εφαρμογή, η νέα έκδοση του Office Lens υποστηρίζει υπολογιστές, smartphones και tablets που στηρίζονται στα Windows 10 ενώ η υποστήριξη επεκτείνεται και στα Hololens και την Windows Holographic πλατφόρμα της Microsoft. Η χρήση του είναι αρκετά εύκολη αφού το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να στοχεύσει με την κάμερα το έγγραφο που επιθυμεί να σκανάρει, και η εφαρμογή θα το απομονώσει αυτόματα από το υπόλοιπο περιβάλλον.

 

Η ευστοχία της όλης διαδικασίας είναι από τις καλύτερες που συναντάμε σε αντίστοιχες εφαρμογές, με την αποθήκευση στο OneDrive να ακολουθεί. Κάτι τέτοιο επιτρέπει την αυτόματη επεξεργασία OCR που μετατρέπει ότι περιλαμβάνεται στο έγγραφο/φωτογραφία σε κείμενο, και την εύρεση συγκεκριμένου κειμένου που ψάχνουμε μέσω της αναζήτησης των Windows 10.

 


Office-Lens-GIF-cropped.gif

 


Το Office Lens έχει παρουσία εκτός από τις πλατφόρμες της Microsoft, στο Android και το iOS, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες στους συνδρομητές της cloud υπηρεσίας Office 365 και κυρίως νέους τρόπους διασύνδεσης με εφαρμογές της σουίτας όπως Word και OneNote.

 

File.png Download: ']Office Lens για Windows
Link.png Site: https://blogs.office.com/2016/09/15/office-lens-comes-to-windows-10-and-adds-office-365-support/?wt.mc_id=soc_tw_Consumer_IPR_Static-Image&channel=social&ls=soc&ca=Consumer&lsd=tw&Ocid=Office%20-%20Ad%20Hoc_Social_TWITTER_Office_20160915_584557897']Office