Τον περασμένο Ιούνιο είχε κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε την Microsoft να κυκλοφορεί το Surface Pro 5 την Άνοιξη του 2017.

Από ότι φαίνεται, αυτό είχε να κάνει με την διαθεσιμότητα των επεξεργαστών Kaby Lake της Intel, αφού η Microsoft έκρινε ότι έπρεπε να τους περιμένει να κυκλοφορήσουν λόγω της καλύτερης διαχείρισης της ενέργειας που αναμένεται να επιδεικνύουν ώστε να η ίδια να επιτυγχάνει μεγαλύτερη αυτονομία με τη νέα 2-in-1 συσκευή της.

 

Πέρασαν μήνες, και τώρα μία νέα φήμη προσθέτει περισσότερες λεπτομέρειες στο θέμα. Πιο συγκεκριμένα, μαθαίνουμε ότι το νέο Surface Pro 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, πριν από τον Μάρτιο. Επίσης, αναμένεται να διαθέτει οθόνη αφής με ανάλυση 4K UHD αλλά και “magnetic charging” Surface pen.

 

Το νέο Surface Pro 5 της Microsoft θα κατασκευάσει η εταιρεία Pegatron Technology, και οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τα $899, αν και σε αυτό το επίπεδο τιμής δεν μιλάμε για οθόνη 4K. Λογικά, με τέτοια υψηλής ανάλυσης οθόνη μιλάμε για τιμές κοντά στα $1599.

 

Link.png Site: GSMArena