Το Surface Duo 2 της Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

Η Microsoft ετοιμάζει το Surface Duo 2 για να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Εικόνες που διέρρευσαν αποκάλυψαν ότι η συσκευή διπλής οθόνης θα περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα τριπλής κάμερας. Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα από το αναμενόμενο, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα βίντεο στο YouTube τον περασμένο μήνα με την ιστοσελίδα Windows Central να ισχυρίζεται πως είναι αληθινές. Η Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει το Surface Duo 2 τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Το σύστημα κάμερας στο Surface Duo 2 φαίνεται να είναι η κύρια σημαντική αλλαγή σε αυτή τη νέα συσκευή της Microsoft. Φημολογείται ότι περιλαμβάνει τηλεφακό, υπερευρυγώνιο αισθητήρα και έναν τυπικό φακό. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν επίσης το «κλασσικό» φούσκωμα που έχουμε δει και σε άλλες Android συσκευές στο σημείο που φιλοξενούνται οι κάμερες. Φαίνεται επίσης ότι η Microsoft έχει μετακινήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο βασικό κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Duo 2 ενώ τοποθέτησε στο κέντρο τη θύρα USB-C στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου.

surface-duo-2-main-image-.JPG.62c58fe8d7a80ad6788b5415caaca86d.JPG

Το Surface Duo 2 αναμένεται να έχει μικρές σχεδιαστικές αλλαγές στο σύνολό του, με τις περισσότερες από τις πιο σημαντικές αλλαγές να εμφανίζονται στο σύστημα της κάμερας και στο εσωτερικό του. Οι φήμες λένε ότι το Surface Duo 2 θα περιλαμβάνει τον επεξεργαστή Snapdragon 888 της Qualcomm, θα υποστηρίζει δίκτυα 5G αλλά και θα διαθέτει NFC για ανέπαφες πληρωμές. Ακόμη, η Microsoft μπορεί να αυξήσει ελαφρώς το μέγεθος της κάθε οθόνης στο Surface Duo 2, χρησιμοποιώντας ελαφρώς λεπτότερα πλαίσια ενώ το τηλέφωνο θα διατίθεται σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Η Microsoft φαίνεται να επιμένει στη σχεδίαση δύο ξεχωριστών οθονών στο Surface Duo 2, αντί να επιλέξει μία πραγματικά αναδιπλούμενη οθόνη όπως το επερχόμενο Galaxy Z Fold 3 της Samsung. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Microsoft για να δουν πόσο καλά η εταιρεία θα μπορεί να έχει βελτιώσει το λογισμικό στο Duo 2. Η αρχική συσκευή είχε μια ποικιλία από ενημερώσεις λογισμικού, αλλά το Android 11 δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή του. Αυτό άφησε το Surface Duo με αρκετά bugs, προβλήματα με το multitasking και τα gestures, μία οθόνη που απενεργοποιούνταν κατά το Book Mode αλλά και θέματα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

  • Like 1