Το επόμενο hardware event της Microsoft θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και σ’ αυτό αναμένεται να δούμε νέες συσκευές Surface. 

Ο γίγαντας του λογισμικού ονομάζει επίσημα την εκδήλωση "Microsoft Fall 2022 Event", αναφέροντας απλά ότι σ’ αυτή σχεδιάζει να "μιλήσει για συσκευές". Η εκδήλωση της Microsoft θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας στις 12 Οκτωβρίου, λίγο πριν ξεκινήσει το συνέδριο Ignite της Microsoft.

Η πρόσκληση της Microsoft για την εκδήλωση περιλαμβάνει μια εικόνα που μοιάζει με ταπετσαρία με νερομπογιές και το "save the date" γραμμένο από κάτι που πιθανότατα είναι ένα Surface Pen. Η πρόσκληση έρχεται λίγες ώρες μετά την εμφάνιση φημών για τα επερχόμενα Surface Pro 9 και Surface Laptop 5. Η Microsoft φέρεται να σχεδιάζει να προσφέρει ένα Surface Pro 9 με την επιλογή επεξεργαστών ARM ή Intelτελευταίας γενιάς, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει το τέλος της σειράς Surface Pro X.

microsoft-surface-2022-launch-ev.jpeg.998afd8189dcb73be9f782654bc5d6b2.jpeg

Μια ανανέωση για τη σειρά Surface Laptop φαίνεται επίσης πιθανή, με τις φήμες για ένα Surface Laptop 5 να είναι αρκετά έντονες. Η Microsoft αναμένεται επίσης να παρουσιάσει νέα πράσινα και γαλάζια χρώματα για το Surface Pro 9.

Η Microsoft δεν έχει πραγματοποιήσει εκδήλωση με κοινό για το Surface από την έναρξη της πανδημίας και φαίνεται ότι και αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online. Αυτό θα γίνει λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του συνεδρίου Ignite στο Seattle όπου η εταιρεία θα διοργανώσει την πρώτη μεγάλη εκδήλωση δια ζώσης από την έναρξη της πανδημίας.

  • Like 3
  • Haha 3