Σκέφτεστε να δώσετε μία ευκαιρία στην έκδοση Technical Preview των Windows 10; Από ότι φαίνεται δεν είστε οι μοναδικοί. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Microsoft στη δημοσιότητα, οι εγγραφές για το πρόγραμμα Windows Insider ξεπεράσαν τις 1 εκατομμύριο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Βεβαίως, μία εγγραφή στο Windows Insider Program δεν μεταφράζεται απαραίτητα και σε εγκατάσταση της έκδοσης Technical Preview των Windows 10, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος για κάποιον να αποκτήσει πρόσβαση επισήμως στα Windows 10. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι από τους παραπάνω χρήστες εγκατέστησαν το OS στον υπολογιστή τους, η Microsoft λέει ότι έλαβε περισσότερα από 200.000 προτάσεις σχετικές με την εμπειρία των χρηστών με το λειτουργικό σύστημα.

 

Μάλιστα, οι περισσότερες προτάσεις που έλαβε προήλθαν από feedback εκτεταμμένης χρήσης του λειτουργικού, και όχι από χρήστες που απλώς ήθελαν να πάρουν απλώς μία γεύση της νέας έκδοσης. Λιγότεροι από τους μισούς χρήστες έτρεχαν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft σε εικονική μηχανή (VM, 36%), και επομένως οι περισσότεροι προχώρησαν σε κανονική εγκατάσταση του OS (64%). Επίσης μαθαίνουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το λιγότερο επτά εφαρμογές την ημέρα (68%). Στο 25% των συσκευών που τρέχουν την έκδοση Windows 10 Technical Preview οι χρήστες εκκινούν 26 εφαρμογές την ημέρα ενώ υπάρχει ένα 5% που οι χρήστες εκκινούν 68 εφαρμογές την ημέρα!

 

Η ομάδα πίσω από τα Windows προσπαθεί να επεξεργαστεί το feedback καθώς και τις αιτήσεις για χαρακτηριστικά που λαμβάνει και υπόσχεται να συνεχίσει την αναθεώρηση και τη βελτίωση του λειτουργικού συστήματος προτού κυκλοφορήσει επισήμως.

 

Link.png Site: Engadget