Αν και η τεχνολογία έχει εξελιχθεί με τεράστιους ρυθμούς τα τελευταία 20 χρόνια, κάτι που δείχνει να μένει το ίδιο είναι το δισδιάστατο περιβάλλον εργασίας ενός λειτουργικού συστήματος.

 

Το BumpTop προτείνει να αλλάξετε πλήρως το τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε έναν υπολογιστή φέρνοντας το desktop σας στις τρεις διαστάσεις και κάνοντας το τόσο οικείο όσο το γραφείο σας. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και η χρήση του μπορεί να γίνει είτε με το ποντίκι είτε με τα δάκτυλα φτάνει να υπάρχει υποστήριξή touch στο hardware σας (πχ tablet pc).

 

post-331-129062995243_thumb.jpg[caption]BumpTop[/caption]post-331-129062995267_thumb.jpg[caption]BumpTop[/caption]

 

Μερικές από τις δυνατότητες του BumpTop είναι η εύκολη ομαδοποίηση αρχείων και καταλόγων, η εντυπωσιακή εμφάνιση φωτογραφιών καθώς και το εύκολο ανέβασμα φωτογραφιών σε γνωστά social media όπως το facebook και το twitter.

 

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε αρκετές από τις δυνατότητες του BumpTop και το τρόπο χειρισμού του ενώ οι χρήστες Windows XP/Vista μπορούν να κατεβάσουν τη δωρεάν έκδοση του προγράμματος και να τη δοκιμάσουν.

 

Video Video:

File.png Download: BumpTop 1.0

Link.png Site: BumpTop