Η νέα έκδοση ίσως βοηθήσει περισσότερο στη μεταφορά μεγαλύτερων σε μέγεθος αρχείων.

Η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση 64-bit των Windows στην εποχή των XP. Το OneDrive κυκλοφόρησε το 2007. Παρά τα πολλά χρόνια κυκλοφορίας, η 64-bit έκδοση του OneDrive, της δημοφιλής εφαρμογής συγχρονισμού αρχείων, θα κυκλοφορήσει φέτος, με τη Microsoft να ανακοινώνει τη νέα έκδοση. Την ανακοίνωση βρήκε ο podcaster Paul Thurrot, μέσα στην οποία η αμερικανική εταιρεία αναφέρει πως η νέα έκδοση του OneDrive θα βοηθήσει εκείνους τους χρήστες που μεταφέρουν είτε πολύ μεγάλα αρχεία είτε πολλά αρχεία ταυτόχρονα, καθώς τα συστήματα 64-bit μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους πόρους από τα αντίστοιχα των 32-bit.

Η Microsoft δήλωσε:

Γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ένα πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το κάνουμε διαθέσιμο. Τώρα μπορείτε να κάνετε λήψη της έκδοσης 64-bit OneDrive για χρήση σε λογαριασμούς εργασίας, σχολείου αλλά και για χρήση στο σπίτι.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η preview έκδοση του OneDrive 64-bit είναι διαθέσιμη μόνο σε υπολογιστές που τρέχουν Windows 64-bit. Εάν για παράδειγμα κάποιος έχει το Surface Pro X το οποίο διαθέτει τα Windows 10 ARM, θα πρέπει να περιμένει. Η Microsoft συνιστά για αυτούς τους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την 32-bit έκδοση.

Download OneDrive 64-bit Preview