Ο ίδιος χρήστης που πριν λίγο καιρό δημοσιοποίησε ένα video σχετικά με τη ψηφιακή βοηθό Cortana των νέων Windows Phone 8.1 επανέρχεται με ένα video, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το περιβάλλον χρήσης της νέας Microsoft Camera που θα έρθει με τη νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Το νέο περιβάλλον χρήσης χαρακτηρίζεται από πολλές αλλαγές, ενώ προσφέρεται μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων. Στα αριστερά καθώς βρισκόμαστε στο UI της Microsoft Camera υπάρχει μία στήλη από εικονίδια, η οποία μπορεί να παραμετροποιηθεί επιλέγοντας τις ρυθμίσεις που θέλει ο χρήστης, από το σύνολο των ρυθμίσεων που έχει στη διάθεση του.

 

Ανάμεσα σε άλλα, θα δείτε ένα νέο πλήκτρο για λήψεις burst –υπάρχει δυνατότητα να διαγραφούν οι φωτογραφίες burst που δεν έχουν αποθηκευτεί μετά από 7 ημέρες, μία επιλογή που μπορεί να αλλάξει επίσης- ενώ δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να ταξινομήσει τις φωτογραφίες με βάση την τοποθεσία ή την ώρα και την ημερομηνία. Στο 2:22 του video μπορείτε επίσης να δείτε το Live Tile της ψηφιακής βοηθού Cortana.

 

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/windows_phone_81_camera_demoed_on_video-news-8020.php[/url]']GSMArena