Η διαφημιστική καμπάνια της Microsoft για τον Internet Explorer με τίτλο «IE, ο browser που αγαπάτε να μισείτε» συνεχίζεται και με το τελευταίο διαφημιστικό κλιπ, βάζει στο στόχο της τα trolls που δημοσιεύουν αντίστοιχα μηνύματα.

Στο διαφημιστικό βίντεο στο οποίο δεν αναφέρεται καθόλου η ονομασία της Microsoft, κεντρικό πρόσωπο είναι ένας ανώνυμος χρήστης Internet ο οποίος δημοσιεύει μηνύματα στο Facebook και στο Twitter κατά του Internet Explorer. Τα μηνύματα αυτά είναι πραγματικά όπως «ο IE είναι καλός μόνο για να κατεβάσεις άλλο browser», "Ο IE είναι χάλια" κ.ο.κ

 

Σκοπός της καμπάνιας είναι να περάσει το μήνυμα ότι η Microsoft αφουγκράζεται τα παράπονα των χρηστών και έχει αλλάξει πορεία (από τις εποχές του ΙΕ 6.0) κάτι που φαίνεται από τις τελευταίες εκδόσεις του IE ο οποίος υποστηρίζει σε μεγάλο τα βαθμό τα web standards.

 

Ο Internet Explorer αν και διατηρεί παγκοσμίως μερίδιο 50% στους browsers, αντιμετωπίζει σημαντικό ανταγωνισμό κυρίως από το Chrome της Google και το Firefox της Mozilla.

 

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2012/11/29/3705902/microsoft-internet-explorer-commenters-ad[/url]']theverge.com