Αν βιάζεστε να δείτε πως λειτουργεί η Siri στην επερχόμενη πλατφόρμα desktop της Apple, τότε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: beta.apple.com.

Η Apple διάθεσε την δημόσια δοκιμαστική έκδοση του macOS Sierra, και μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκτός από την Siri, στo νέο macOS Sierra θα βρείτε το νέο picture-in-picture mode για τα iTunes και Safari, το universal clipboard για τα macOS και iOS, μία πλουσιότερη σε χαρακτηριστικά εφαρμογή messaging καθώς και το επανασχεδιασμένο iTunes. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά ήταν γνωστά από την επίσημη παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών τον Ιούνιο, ωστόσο από τότε έως σήμερα, η Apple έκανε ορισμένες αλλαγές.

 

Έτσι, η συντόμευση στο πληκτρολόγιο για την Siri είναι τώρα command-space (hold) από Fn-spacebar. Aν και η Apple έχει εφαρμόσει αρκετές διορθώσεις, ενδεχομένως επειδή το λογισμικό παραμένει σε δοκιμαστική φάση να συναντήσετε ορισμένα μικρά προβλήματα. Καλό θα είναι να μη ξεχνάτε την εγκατάσταση αναβαθμίσεων μόλις είναι διαθέσιμες, καθώς και να αναφέρετε όσα προβλήματα συναντάτε μέσω του ενσωματωμένου Feedback Assistant για να βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης.

 

Αν έχετε πρόσβαση επίσης στην developer beta του watchOS 3, τότε θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το Apple Watch. Φυσικά, καλύτερα να μην δοκιμάσετε την εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης σε υπολογιστές που είναι σημαντικοί για την δουλειά σας.

 

Link.png Site: Engadget