Η τελευταία αναβάθμιση των Windows 10 με την ονομασία October 2018 Update, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα σε μερίδα χρηστών οι οποίοι ανακάλυψαν ότι μετά την εγκατάσταση, ο φάκελος των εγγράφων τους είχε διαγραφεί, μέσα στον οποίο εκτός από έγγραφα οι χρήστες αποθηκεύουν φωτογραφίες αλλά και μουσικά αρχεία.

Έχοντας «παγώσει» την περαιτέρω διάθεση της αναβάθμισης μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα, η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι όσοι έχουν χάσει αρχεία εξαιτίας του bug, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμμή υποστήριξης της εταιρείας. Μέσω tweet της Dona Sarkar, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, γίνεται γνωστό ότι η Microsoft διαθέτει εργαλεία τα οποία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει προκειμένου να ανακτήσει τα χαμένα του αρχεία, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχημένης ανάκτησης των διαγραμμένων αρχείων, η Microsoft προτείνει στους επηρεαζόμενους χρήστες να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν λιγότερο έως και καθόλου τον υπολογιστή τους πριν τρέξουν τα εργαλεία. 

Οι Έλληνες χρήστες των Windows 10 οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από το bug, μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά με την υποστήριξη της Microsoft στα τηλέφωνα 8015003000 και 2111206500. 

Microsoft Support

  • Like 1
  • Confused 1