Διαθέσιμη για όλους είναι η νέα μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 με κωδική ονομασία «Novembers 2019 Update» και η οποία αντιστοιχεί στο build 1909.

Όπως και η προηγούμενη που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Μάιο, έτσι και αυτή η αναβάθμιση δεν φέρνει μεγάλες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, κάτι που κάνει αρκετούς να την αποκαλούν στην ουσία ένα «service pack». Στην ουσία, η αναβάθμιση "Νοεμβρίου 2019" προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, επίλυση σημαντικών προβλημάτων που έχουν αναφέρει τους τελευταίους μήνες όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider και φυσικά μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Τα περισσότερα από αυτά εντοπίζονται στο σύστημα ειδοποιήσεων που βελτιώνει συνεχώς η Microsoft στα Windows 10, με μεγαλύτερο πλέον έλεγχο για τις ειδοποιήσεις που στέλνει κάθε εφαρμογή και το πόσο «ενοχλητική» μπορεί να γίνει. Άλλες αλλαγές είναι η δυνατότητα προσθήκης ημερολογιακού γεγονότος μέσω της μπάρας εργασίας αλλά και καλύτερη αναζήτηση στο File Explorer που περιλαμβάνει αρχεία που έχετε τοπικά αλλά και στο OneDrive. Στην εφαρμογή Your Phone θα προστεθεί όπως φαίνεται σε αργότερο χρόνο η δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Windows 10 υπολογιστή, μόλις ο χρήστης το συνδέσει με ένα android smartphone. Αναλυτικά η λίστα των αλλαγών, υπάρχει σε επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft.

Παραδοσιακά, όσοι επιθυμούν να εγκαταστήσουν την αναβάθμιση, μπορούν να το κάνουν μέσα από τις ρυθμίσεις και από το Windows Update. 

  • Like 4