Τα Windows 11 κυκλοφορούν από σήμερα στην αγορά είτε ως δωρεάν αναβάθμιση*, για όσους τρέχουν τα Windows 10 είτε ως προεγκατεστημένο λειτουργικό σε νέα συμβατά συστήματα.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη νέα έκδοση των Windows σε ένα από τα πρώτα συστήματα που το ενσωματώνουν και κυκλοφορούν στη χώρα μας, το Lenovo Legion 7i 16", και να προχωρήσουμε παράλληλα σε ένα πρώτο βίντεο όπου παρουσιάζουμε τις μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό τους στον τομέα του σχεδιασμού. Εκεί για πολλούς βρίσκεται και η σημαντικότερη αλλαγή που φέρνουν τα Windows 11, με τη Microsoft να έχει προχωρήσει σε αλλαγές που στόχο έχουν να κάνουν τα Windows πιο μοντέρνα, με τη χρήση εντυπωσιακών animation, διαφανειών και άλλων στοιχείων που απαρτίζουν το γραφικό περιβάλλον Fluent UI.

 

Στο πρώτο αυτό βίντεο εστιάζουμε στο νέο γραφικό περιβάλλον των Windows 11, το νέο ανανεωμένο Start menu (μενού έναρξης), τις αλλαγές σε κρίσιμες εφαρμογές όπως το File Explorer αλλά και κάποια νέα χαρακτηριστικά που αξιοποιούν κατάλληλα το hardware σύγχρονων υπολογιστών. Ένα από αυτά είναι και το Lenovo Legion 7i 16" το οποίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε αυτά ξεχωρίζει αρχικά η οθόνη των 16 ιντσών, τεχνολογίας IPS με ρυθμό ανανέωσης 165Hz, ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Core i9-11980HK 11ης γενιάς, 32GB RAM, η κορυφαία RTX 3080 GPU της Nvidia με 16GB GDDR6, και 2TB SSD.

* με βάση τις τεχνικές απαιτήσεις της Microsoft

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 3