Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που φέρουν τη Microsoft αποφασισμένη να διαθέσει στην αγορά τα Windows πριν το τέλος της χρονιάς που διανύουμε. Κάποιοι, βέβαια, υποστήριζαν ότι όλα αυτά είναι ευσεβείς πόθοι και η μόνη αρμόδια για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του λειτουργικού είναι η ίδια η Microsoft. Εδώ και λίγες ώρες έχουμε πλέον την πρώτη επίσημη διαβεβαίωση από κορυφαίο στέλεχο της εταιρείας.

 

Μιλώντας στο Microsoft TechEd North America 2009, ο αντιπρόεδρος της Microsoft Bill Veghte τόνισε ότι τόσο τα Windows 7, όσο και τα Windows Server 2008 R2, θα βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Επιβεβαιώνονται, έτσι, οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι η ανάπτυξη των 7 έχει ήδη φτάσει σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και λίγες μέρες διατίθεται στο κοινό η έκδοση Release Candidate.

 

Παράλληλα, η Microsoft έχει ήδη αρχίσει να κάνει ανοίγματα σε εταιρείες, επιχειρώντας να τις πείσει για τα πλεονεκτήματα του νέου λειτουργικού συστήματος. Η χλιαρή υποδοχή που επεφύλαξε ο επιχειρηματικός κόσμος στα Vista έχει θορυβήσει την εταιρεία, που δε θα ήθελε να επαναληφθεί αυτό και στα Windows 7.

 

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr