Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από σήμερα τη σταδιακή διάθεση του Windows 7 SP1 μέσω του Windows Update για όσους δε προχώρησαν στο κατέβασμα του και την εγκατάσταση του από το Φεβρουάριο του 2011 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε.

Αν και είναι διαθέσιμο εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, η εταιρεία δήλωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα τη διάθεση του συγκεκριμένου πακέτου ενημερώσεων σε όσα συστήματα δεν το έχουν εγκαταστήσει ακόμη.

 

Η διάθεσή του θα είναι σταδιακή, σε όλους τους χρήστες οι οποίοι έχουν εγκατεστημένη στον υπολογιστή τους μια RTM έκδοση των Windows 7. Όσοι δεν το εγκαταστήσουν, αυτομάτως θα αποκλειστούν και από την επίσημη υποστήριξη της εταιρείας που παρέχει για το λειτουργικό, από τις 9 Απριλίου του 2013.

 

Το Service Pack περιλαμβάνει ποικίλες ενημερώσεις για το λειτουργικό, bug fixes αλλά και ενημερώσεις ασφαλείας, που στόχο έχουν την όσο κατα το δυνατόν ορθή και σταθερή λετουργία του OS.

 

Link.png Site: ']thenextweb.com

Link.png Site: http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/03/18/windows-7-sp1-to-start-rolling-out-on-windows-update.aspx']Microsoft Blog