Μέσω του επίσημου blog των Windows 7, η Μicrosoft επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του Windows 7 Family Pack και στην Ευρώπη αλλά σε συγκεκριμένες χώρες. Επιπλέον δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη κατήργηση των Windows 7 E.

 

Το Family Pack είναι μια ειδική προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα αλλά σε προνομιακή τιμή μέσω της οποίας μπορείτε να αναβαθμίσετε τρεις υπολογιστές σας, στην έκδοση Windows 7 Home Premium. Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις υπολογιστές σας θα πρέπει να έχουν ήδη κάποια έκδοση των Windows ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε της προσφοράς.

 

Η αλλαγή αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της ακύρωσης των σχεδίων κυκλοφορίας των Windows 7 E (έκδοση χωρίς browser) και στην υιοθέτηση της λύσης εμφάνισης ειδικού μενού όπου ο χρήστης θα επιλέγει τον browser της αρεσκείας του. Με τη νέα πρόταση της Microsoft στην Ευρωπαική Ένωση, η Microsoft θα κυκλοφορήσει τις ίδιες εκδόσεις με τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που περιλαμβάνει και τις εκδόσεις αναβάθμισης από παλαιότερη έκδοση των Windows.

 

Δυστυχώς η επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας του Family Pack στην Ευρώπη, δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα. Αυτές είναι η Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Ολλανδία και Σουηδία. Η τιμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή που μόλις ανακοινώθηκε είναι £150 για την Αγγλία και €150 για τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες.

 

Τέλος η Microsoft διευκρινίζει ότι όσοι έχουν κάνει προπαραγγελία τα Windows 7 E, θα παραλάβουν τη πλήρη έκδοση των Windows 7 που θα περιλαμβάνει τον Internet Explorer 8. Το ίδιο ισχύει για όσους προπαραγείλουν τα Windows 7 πριν τη 1η Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να προμηθευτείτε τη πλήρη έκδοση, στη τιμή της αναβάθμισης.

 

Link.png Site: Windows 7 Team Blog