Οι επίσημοι κατασκευαστές και συναρμολογητές υπολογιστών θα έχουν την επόμενη εβδομάδα το νέο service pack 3 για τα Windows XP, ενώ προς το τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμο για τους τελικούς χρήστες. Θα είναι το πρώτο νέο service pack για μία μεγάλη περίοδο του λειτουργικού της Microsoft που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια.

 

Tο Service Pack 2 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2004. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται, η Microsoft ξεκίνησε την υποστήριξη για το SP3 και θα στείλει εκδόσεις OEM σύντομα στους συνδρομητές του MSDN και του Technet. Η τελική έκδοση θα είναι έτοιμη στις 29 Απριλίου επιτρέποντας στους χρήστες να το κατεβάσουν μέσω του Windows Update ενώ θα υπάρχει και για αυτόνομο download από το download center στο site της Microsoft.

 

Σχετικά με το τι περιλαμβάνει το νέο SP3, περιέχονται όλες οι προηγούμενες ενημερώσεις των Windows XP, ενημερώσεις ασφαλείας, hotfixes κλπ. Η Microsoft δεν ενσωματώνει νέες λειτουργίες των νεότερων εκδόσεων των Windows και δεν περιλαμβάνεται ο Internet Explorer 7.

 

Source.png Πηγή: digitalnews.gr