Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο Service Pack για τα Windows XP το οποίο θα είναι και το τελευταίο. Το SP3 για τα Windows XP περιλαμβάνει πάνω από 1300 bug fixes καθώς και νέα χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία έρχονται από τα Windows Vista όπως το Windows Imaging Component, black hole detection και Network Access Protection.

 

Στο σύνολο πάντως, οι χρήστες δε θα πρέπει να περιμένουν αλλαγές στο μέγεθος που υπήρχαν αυτές με τη κυκλοφορία του δεύτερου Service Pack πριν τρία χρόνια.

 

Για την εγκατάσταση του SP3 θα πρέπει να υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στο σύστημα σας το πρώτο η δεύτερο Service Pack. Επίσης είναι δυνατή η εγκατάσταση του σε διαφορετικές εκδόσεις των Windows XP όπως στα Windows XP Media Center και Tablet PC. Το service pack δε θα κυκλοφορήσει για την 64bit έκδοση των Windows XP η οποία ανανεώνεται με βάση τις ενημερώσεις που κυκλοφορούν για τα Windows Server 2003.

 

Ενημέρωση: Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε και την ελληνική έκδοση του Windows XP SP3 την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ακολουθωvντας το παρακάτω link.

 

File.png Download: Windows XP SP3 Αγγλική έκδοση (316mb)

File.png Download: Windows XP SP3 Ελληνική έκδοση (309mb)

Link.png Site: Συζήτηση στο forum