Νέες προσφορές για:

 

  • Απεριόριστη Ομιλία με 22,90 ευρώ/μήνα τελική τιμή
  • Internet και Απεριόριστη Ομιλία από 32,80 ευρώ/μήνα τελική τιμή

 

 

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2012 – Νέα πακέτα, σε χαμηλές τιμές για οικιακούς πελάτες ανακοινώνει ο ΟΤΕ.

 

Για τους πελάτες που θέλουν να έχουν καλύτερο έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών τους εξόδων, ο ΟΤΕ διαθέτειένα νέο πακέτο τηλεφωνίας με Απεριόριστα Σταθερά, σε ελκυστική τιμή. Αντίστοιχα, διαθέτει δύο νέα πακέτα Conn-x για τους πελάτες που επιθυμούν και απεριόριστη ομιλία και σταθερά γρήγορο και αξιόπιστο Internet.

 

Τα τρία νέα πακέτα, προσφέρονται σε ειδική τιμή προσφοράς για τους πρώτους 6 μήνες!

 

  • OTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ Όλη Μερα : €22,90/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €27.90/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου
  • Conn-x Internet + Ομιλία: 2Mbps + Απεριόριστα Σταθερά : €32,80/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €37.80/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου
  • Conn-x Internet + Ομιλία: 24Mbps + Απεριόριστα Σταθερά : €37,80/μήνα προσφορά για τους πρώτους 6 μήνες, €42.80/μήνα τιμή τιμοκαταλόγου

 

*Αφορούν οικιακούς πελάτες, συνδέσεις 12μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν το πάγιοτηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN).

 

Οι νέες προσφορές μπορούν να συνδυαστούν και με την ΟΤΕ TV, την τηλεόραση από τον ΟΤE, δίνοντας στους συνδρομητές τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν νέο ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας στο σπίτι τους.

 

Οι παραπάνω προσφορές, απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθενται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr .

 

 

Source.png Πηγή: ADSLgr