Την περαιτέρω επέκταση των καναλιών υψηλής ευκρίνειας στο μπουκέτο του OTE TV, ανακοινώνει σήμερα ο OTE φτάνοντας το συνολικό αριθμό τους στα 25 σε σύνολο 80 ψηφιακών καναλιών.

Η επέκταση αφορά τα αθλητικά κανάλια, με τα εγκαίνια του νέου καναλιού OTE Sport 6HD το οποίο σύμφωνα με τον ΟΤΕ φιλοξενεί το ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΟΤΕ TV. Παράλληλα τα κανάλια OTE Sport 4 και OTE Sport 5 αναβαθμίζονται και αυτά σε κανάλια υψηλής ευκρίνειας ενώ τον Δεκέμβριο ξεκινάει και η μετάδοση του OTE Sport Highlights HD.

 

Σε δηλώσεις του ο Δημοσθένης Βασιλόπουλος, υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών του OTE TV αναφέρει «Αναβαθμίζουμε κι άλλο το μπουκέτο των αθλητικών μας καναλιών OTE SPORT, ώστε οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, το ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV, που από τον Ιούλιο του 2015 θα περιλαμβάνει και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, Champions League και Europa League. Μετά την προσθήκη του OTE SPORT 6HD και την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας καναλιών σε ποιότητα High Definition, σειρά έχει το Δεκέμβριο η διάθεση του OTE SPORT Highlights HD, με στιγμιότυπα από όλες τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε».

 

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, από τον Ιούλιο του 2015 και για 3 χρόνια, ο ΟΤΕ TV έχει τα δικαιώματα μετάδοσης όλους τους αγώνες του UEFA Champions League, με την αποκλειστικότητα να περιλαμβάνει 133 αγώνες και τους υπόλοιπους 13 αγώνες σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης. Το ίδιο ισχύει και για το UEFA Europa League, με την αποκλειστικότητα των μεταδόσεων να ισχύει και για τους 204 αγώνες εκτός του τελικού όπου θα μεταδοθεί σε παράλληλη προβολή με ελεύθερο κανάλι.