Από 21 Μαΐου διατίθεται η νέα συνδυασμένη προσφορά σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού Internet «all in 1» από τον ΟΤΕ. Με το «all in 1» οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν να έχουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες τους σε ένα μηνιαίο λογαριασμό. Το «all in 1», προσφέρει στους καταναλωτές:

 

* Σταθερή τηλεφωνία και προαιρετικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις εντός δικτύου ΟΤΕ με το πρόγραμμα Conn-X Talk.

* Κινητή τηλεφωνία με επιλεγμένα προγράμματα συμβολαίου από την Cosmote.

* Απεριόριστο ADSL Internet έως 24 Mbps με το ευρυζωνικό πακέτο Conn-X.

* Συγκέντρωση διαφόρων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε έναν μηνιαίο λογαριασμό.

* Μηνιαία έκπτωση στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας της Cosmote.

 

Όλοι οι πελάτες του «all in 1» απολαμβάνουν έκπτωση 15% κάθε μήνα στο πάγιο του συμβολαίου Cosmote που θα επιλέξουν, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 18,75 ευρώ το μήνα. Τα προγράμματα συμβολαίου της Cosmote τα οποία συμμετέχουν στο «all in 1» είναι τα προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας από 120 έως 1000 λεπτά και τα Cosmote Απεριόριστα 1, 2, 3. Στο «all in 1» μπορούν να εγγραφούν τόσο νέοι όσο και υφιστάμενοι οικιακοί πελάτες Conn-X και Cosmote. Το «all in 1» σηματοδοτεί την πρώτη κοινή εμπορική προσφορά του ΟΤΕ και της Cosmote σύμφωνα με την ενιαία στρατηγική του οργανισμού.

 

Source.png Πηγή: presspoint.gr