Μέσα στο μήνα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο η νέα υπηρεσία OTE TV go, αποκλειστικά για τα μέλη της συνδρομητικής τηλεόρασης OTE TV, η οποία θα επιτρέπει την παρακολούθηση ζωντανού προγράμματος καναλιών μέσα από tablet, smartphone και laptop.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Insomnia, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για εν ενεργεία συνδρομητές του OTE TV είτε μέσω δορυφόρου είτε μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το laptop τους είτε κάποιο smartphone ή tablet φτάνει αυτό να στηρίζεται στην iOS (iPhone, iPad) ή την Android πλατφόρμα.

 

Σε σχέση με την αντίπαλη πρόταση της Nova και συγκεκριμένα του Nova GO, η υλοποίηση του OTE μαθαίνουμε ότι θα διαθέτει σημαντικές διαφορές όπως η χρήση της υπηρεσίας με όριο τις 2 συσκευές αλλά και τη δυνατότητα διαμοιρασμού προγράμματος μεταξύ των συσκευών. Για παράδειγμα, ο χρήστης θα μπορεί να ξεκινήσει να βλέπει μια ταινία από το tablet του, και στη συνέχεια να συνεχίσει την αναπαραγωγή της στο smartphone του από το ίδιο σημείο που σταμάτησε την προβολή.

 

otetvgo.jpg

 

Αρχικά θα είναι διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή περίπου 25 κανάλια, με την τελική λίστα να μην έχει κλειδώσει ακόμα. Πάντως θεωρείται σίγουρη η παρουσία των ελεύθερων καναλιών (ΝΕΡΙΤ, MEGA, ANT1, Alpha, κ.α) αθλητικών καναλιών OTE Sport, κινηματογραφιών καναλιών OTE Cinema, του Fox TV, με τη λίστα να περιλαμβάνει και HD κανάλια όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που έχουμε εξασφαλίσει.

 

otetvgo2.jpg

 

otetvgo3.jpg

 

Επιπλέον θα είναι δυνατή η ενοικίαση ταινιών μέσω της υπηρεσίας Cinema On Demand ενώ μια ακόμη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι το Replay TV η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθήσει παρελθοντικό πρόγραμμα των τελευταίων 48 ωρών, μέσα από επιλεγμένα κανάλια.

 

Το διάστημα αυτό η υπηρεσία OTE TV go βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών από εργαζομένους της εταιρείας, με το επίσημα λανσάρισμα να υπολογίζεται προς το τέλος Απριλίου.