Νέα υπηρεσία από σήμερα για όσους διαθέτουν τη δορυφορική συνδρομητική υπηρεσία OTE TV και έχουν περάσει στο υβριδικό περιβάλλον που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ στις αρχές του χρόνου.

Με την ονομασία OTE TV Plus, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη χωρίς χρέωση, και προφέρει on demand ταινίες και ξένες σειρές των καναλιών OTE Cinema 1/2/4 αλλά και ντοκιμαντέρ του καναλιού OTE History, εφόσον στο πακέτο του συνδρομητή περιλαμβάνονται τα αντίστοιχα κανάλια. Όλες οι εκπομπές και οι ταινίες που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία, παρέχονται σε HD ανάλυση, και είναι διαθέσιμες αμέσως μετά την πρώτη τους προβολή. Σύμφωνα με τον ΟΤΕ, στην υπηρεσία θα προστεθούν από τον Οκτώβριο οι νέες σειρές του OTE Cinema 4HD όπως το The Happy Valley, το υποψήφιο για 2 Emmy UnREAL, τα Trapped, Undercover, Roots, Deutschland ’83, αλλά και οι νέες σειρές The Young Pope, No Tomorrow και The Great Indoors.

 


OTE-TV-PLUS-1.jpg

 


Για την πρόσβαση στο OTE TV Plus, οι συνδρομητές θα πρέπει να έχουν συνδέσει αρχικά τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet και να έχουν εγκαταστήσει την αναβάθμιση που φέρνει τα οφέλη της IPTV υπηρεσίας όπως το Replay, απομακρυσμένη εγγραφή κ.ά. Η πρόσβαση γίνεται μέσα από το μενού On Demand και παράλληλα επιτρέπεται η αποθήκευση της εκπομπής ή της ταινίας στο σκληρό δίσκο του αποκωδικοποιητή για 48 ώρες.