Σε αναβάθμιση των δύο ταχυτήτων ADSL και μείωση των μηνιαίων τελών για όλες τις ταχύτητες προχωρά ο ΟΤΕ, «στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας».

 

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ αναβαθμίζει τις δύο ταχύτητες ADSL, από 1 και 4 Mbps σε 2 και 8 Mbps αντίστοιχα, στοχεύοντας, όπως τονίζει, στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων.

 

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ προχωρά σε νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL για όλες τις ταχύτητες. Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από τις 12 Μαΐου 2009 και αφορούν όλους, νέους και υφιστάμενους πελάτες, λιανικής και χονδρικής, οικιακούς και επιχειρησιακούς, σύμφωνα με την εταιρεία.

 

Πιο αναλυτικά, για τους οικιακούς πελάτες, ο ΟΤΕ μειώνει κατά 15,4% τα τέλη για την ταχύτητα 2 Μbps, κατά 16,4% τα τέλη για την ταχύτητα 8 Mbps και κατά 6,7% για την ταχύτητα έως 24 Mbps.

 

«Με τις νέες μειώσεις, τα τελευταία δύο χρόνια οι τιμές conn-x έχουν μειωθεί συνολικά έως και 54%, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης», υπογραμμίζει ο ΟΤΕ.

 

Για τις επιχειρήσεις, οι νέες τιμές του conn-x@work μειώνονται κατά 22%, 17% και 10%, αντίστοιχα.

 

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύσουν αντίστοιχες αναβαθμίσεις και στα πακέτα Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης Α.ΡΥ.Σ., που προσφέρει ο ΟΤΕ σε Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους. Συγχρόνως, θα ισχύσουν και νέες μειωμένες χρεώσεις τόσο στα εφάπαξ τέλη ενεργοποίησης όσο και στα μηνιαία τέλη. Επιπρόσθετα, στις τιμές χονδρικής, συνεχίζει να ισχύει εκπτωτικό πακέτο με το οποίο οι Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 15%.

 

Source.png Πηγή: naftemporiki.gr