Έχοντας προχωρήσει πριν ένα χρόνο στην ανακοίνωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας με την ονομασία Cosmote για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Internet, ο Όμιλος ΟΤΕ προχωράει σε αντίστοιχη κίνηση και για τη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης.

Έτσι ο OTE TV, μετονομάζεται από σήμερα σε Cosmote TV, μια κίνηση που περιλαμβάνει όλες τις σχετικές υπηρεσίες που προσφέρονται. Αρχικά οι συνδρομητές της υβριδικής υπηρεσίας και της ευρυζωνικής τηλεόρασης θα μπορούν από σήμερα να δουν τη νέα ονομασία στο μενού αλλά και σε άλλες υπηρεσίες. Το OTE TV GO η υπηρεσία αναπαραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων μέσω smartphone, tablet και υπολογιστή, μετονομάζεται πλέον σε Cosmote TV GO κάτι που ισχύει και για τις σχετικές εφαρμογές.

 

Αντίστοιχα, το Cosmote Replay TV δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης προγράμματος που έχει μεταδοθεί τις δύο τελευταίες ημέρες ενώ Cinema On Demand αποτελεί την πρόταση του ομίλου για ενοικίαση νέων ταινιών απ' όλα τα στούντιο του Hollywood. Το Cosmote TV Plus αποτελεί μια δωρεάν υπηρεσία μέσα από το υβριδικό περιβάλλον της Cosmote TV, με on demand ταινίες, ντοκιμαντέρ και ξένες σειρές, των καναλιών Cinema 1/2/4 λίγο μετά την πρώτη τους προβολή στα κανάλια αυτά.

 

COSMOTE%20TV%20GO.jpg

 

Τέλος η αλλαγή της εμπορικής μάρκας OTE TV σε Cosmote TV περιλαμβάνει και την ιστοσελίδα της υπηρεσίας, με όλες τις πληροφορίες να είναι προσβάσιμες πλέον από το cosmotetv.gr.