Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσθετο πακέτο με την ονομασία Play Now Unlimited, ανακοίνωσε σήμερα η Cosmote, το οποίο προσφέρει στους συνδρομητές της εταιρείας, απεριόριστα δεδομένα για χρήση με συγκεκριμένες υπηρεσίες βίντεο και music streaming.

Όπως αναφέρει η Cosmote, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα προστίθονται νέες υπηρεσίες ενώ αρχικά αυτές που συμμετέχουν στο νέο πακέτο είναι οι εξής:

 

Video: YouTube, Cosmote TV GO, Netflix, Amazon Prime Video, Mubi
Μουσική: Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κάτοχοι του πακέτου Play Now Unlimited θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παραπάνω υπηρεσίες από το κινητό τους για video και music streaming είτε μέσω των ιστοσελίδων τους είτε μέσω των εφαρμογών που διαθέτουν στις διάφορες mobile πλατφόρμες, φτάνει να διαθέτουν συνδρομή όπου αυτή απαιτείται.

 

Σε ότι αφορά την απεριόριστη χρήση δεδομένων ειδικά με τις video υπηρεσίες, σύμφωνα με τη Cosmote αυτή είναι πραγματικά απεριόριστη χωρίς να υπάρχει κάποια πολιτική ορθής χρήσης και χωρίς να καταναλώνονται δεδομένα από το κανονικό πρόγραμμα του συνδρομητή. Μοναδικός περιορισμός με βάση την ιστοσελίδα της Cosmote είναι ότι το streaming στις υπηρεσίες video όπως το YouTube και το Cosmote TV GO, θα γίνεται με ανάλυση SD 480p και όχι υψηλής ευκρίνειας.

 

Το πακέτο Play Now Unlimited παρέχεται για όλα τα προγράμματα της Cosmote που έχουν ενσωματωμένα data και περιλαμβάνει όλους τους πελάτες συμβολαίων (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής. Το πρόσθετο κόστος ανέρχεται στα €20 μηνιαίως ενώ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα ισχύει έκπτωση €5 για όσους προχωρήσουν σε εγγραφή στην υπηρεσία, με το τελικό κόστος να διαμορφώνεται στα €15.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Play Now Unlimited της Cosmote είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου προγράμματος που έχει δημιουργηθεί με την ονομασία "Σπάμε τους Κανόνες".