Τη νέα διαδικτυακή πύλη ΄΄COSMOTE MY ACCOUNT @Business΄΄ που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς πελάτες της να μπορούν να παρακολουθούν, να πληρώνουν το λογαριασμό τους και να διαχειρίζονται εύκολα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια τις συνδέσεις του εταιρικού τους πακέτου παρουσίασε η Cosmote.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

 

- “Εταιρικός Λογαριασμός”: Άμεση ενημέρωση για την κατάσταση του λογαριασμού, οnline πληρωμές με ασφάλεια, αναζήτηση προηγούμενων λογαριασμών, ανάλυση κλήσεων, στατιστικά στοιχεία για τη χρήση των εταιρικών συνδέσεων μέσω της ενσωματωμένης στο “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” Υπηρεσίας E-Bill.

 

- “Υπηρεσίες”: Δυνατότητα διαχείρισης βασικών υπηρεσιών συμβολαίου (υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων, ΜΜS, προσωπικός τηλεφωνητής), υπηρεσίες ενδοεταιρικής επικοινωνίας, υπηρεσίες δεδομένων και 3ης Γενιάς κ.ά.

 

- “Σας προτείνουμε”: Προτάσεις για επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του εταιρικού πελάτη.

 

- “Επικοινωνία”: Υποβολή ερωτήσεων, πρόσβαση σε χρήσιμα τηλέφωνα και στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE.

 

Με το “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” οι εταιρικοί πελάτες της COSMOTE έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των στοιχείων του εταιρικού τους πακέτου. Επιπλέον, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους 24 ώρες το 24ωρο έχοντας άμεση ενημέρωση για την υλοποίησή τους μέσω email ή SMS.

 

Η εγγραφή στο “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” είναι δωρεάν και πραγματοποιείται άμεσα με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας, η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE (http://www.cosmote.gr) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.cosmote.gr/ myaccountbusiness/, με χρήση κωδικών ασφαλείας.

 

Source.png Πηγή: capital.gr