Μια νέα «πλήρως ψηφιακή» υπηρεσία λανσάρει σήμερα η Cosmote με την ονομασία Neo, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα προγραμμάτων συμβολαίου και καρτοκινητής.

Με έμφαση στην απλότητα, το Cosmote Neo αποτελεί σύμφωνα με την εταιρεία ένα εξ ολοκλήρου ψηφιακό προιόν όπου όλα γίνονται με τη χρήση smartphone και συγκεκριμένα μέσα από το MyCosmote app αποτελώντας μια digital onboarding λύση. Οι ενδιαφερόμενοι μέσα από την εφαρμογή μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο πρόγραμμα Cosmote Neo ή να μετατρέψουν το πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητής που πιθανόν διαθέτουν. Αν ήδη χρησιμοποιούν esim τότε η ενεργοποίηση γίνεται πολύ γρήγορα ενώ μελλοντικά θα προστεθεί η δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης eSIM για νέους χρήστες χωρίς την αναμονή παραλαβής SIM κάρτας μέσω ταχυδρομείου.

1597424424_CosmoteNeo.jpg.b60ad340a6c526f752e587776d985eae.jpg

Ως ψηφιακή υπηρεσία, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να αλλάξει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προγράμματος του, ακόμα και να το διακόψει εντελώς χωρίς ποινή, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από την εφαρμογή. Συνδυάζοντας πλεονεκτήματα καρτοκινητής και προγραμμάτων συμβολαίου, ένα πρόγραμμα Cosmote Neo δεν έχει χρονικές δεσμεύσεις, παρέχοντας μεγάλο αριθμό από GB και λεπτών ομιλίας. Μάλιστα όσοι προχωρήσουν σε εγγραφή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα Cosmote Neo, θα λάβουν δώρο 100GB για 1 έτος.

Κατά τη δημοσιογραφική παρουσίαση, έγινε αναφορά σε συνδυαστικά προγράμματα, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει είτε 400 είτε 700 λεπτά ομιλίας ενώ υπάρχουν διαθέσιμες δύο επιλογές σε δεδομένα των 5 και 10GB. Το μηνιαίο κόστος κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 ευρώ, όπως ένα πρόγραμμα που συνδυάζει 700 λεπτά ομιλίας με 10GB και 60 sms (προς όλους) το οποίο κοστίζει 30 ευρώ, με την τιμή να πέφτει στα 26 ευρώ αν επιλεχθεί χρόνος ομιλίας 400 λεπτών.

Η υπηρεσία Cosmote Neo αναμένεται να λανσαριστεί εντός της ημέρας.

  • Like 2
  • Thanks 1