Με μια μικρή καθυστέρηση αφού περιμέναμε την κίνηση αυτή από την περασμένη άνοιξη, η Cosmote λανσάρει τελικά από σήμερα το Cosmote TV Go και ως ανεξάρτητη υπηρεσία χωρίς τους περιορισμούς που ίσχυαν κατά το παρελθόν.

Με τρία θεματικά πακέτα. η υπηρεσία CosmoteTV Go είναι διαθέσιμη για όλους μέσω smartphone, tablet (Android/iOS) και laptop (Windows/macOS), αλλά κυριότερα χωρίς χρονικές δεσμεύσεις συμβολαίου και από οποιοδήποτε πάροχο σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί ο χρήστης. Με βάση μάλιστα και τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ισχύει από τον Απρίλιο, το περιεχόμενο των καναλιών που περιλαμβάνονται στο Cosmote TV Go είναι διαθέσιμο και σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε.

Τα θεματικά πακέτα του Cosmote TV Go είναι τα εξής:

Νέα Πακέτα COSMOTE TV GO

Τιμή

Ελάχιστη παραμονή

COSMOTE TV GO Documentaries Pack

5€

1 μήνας

COSMOTE TV GO Cinema Pack

10€

1 μήνας

COSMOTE TV GO Sports Pack

25€

1 μήνας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει ανάμεσα από τα διαθέσιμα θεματικά πακέτα ενώ επιλέγοντας δε 2 ή περισσότερα πακέτα, εξασφαλίζουν έκπτωση 2,00€/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο. Όλο το πρόγραμμα παρέχεται ζωντανά αλλά και on demand προκειμένου ο χρήστης να το παρακολουθήσει όταν επιθυμεί ακόμα και από δεύτερη συσκευή ταυτόχρονα. 

Σε ότι αφορά το πακέτο Cosmote TV Go Cinema, οι χρήστες θα βρουν όλα τα κανάλια COSMOTE Cinema με ταινίες πρώτης προβολής και δημοφιλείς ξένες σειρές από κορυφαία κινηματογραφικά στούντιο, ενώ το πακέτο COSMOTE TV GO Documentaries προφέρει 13 κανάλια με ντοκιμαντέρ, μεταξύ των οποίων το COSMOTE HISTORY HD, για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά και  κανάλια του National Geographic, του Viasat, το BBC Earth, κ.ά. 

Τέλος το Cosmote TV Go Sports πακέτο προσφέρει πρόσβαση σε 13 αθλητικά κανάλια, μεταξύ των οποίων τα 9 κανάλια Cosmote Sport, όπου οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν σύμφωνα με τη Cosmote «όλο το UEFA Champions League και όλο το UEFA Europa League σε αποκλειστικότητα, τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλικό, Ισπανικό, Γερμανικό, Πορτογαλικό), το Κύπελλο Ελλάδας, τα European Qualifiers, καθώς και τη νέα διοργάνωση της UEFA, Nations League». Επιπλέον οι συνδρομητές έχουν επίσης στη διάθεσή τους, τους αγώνες του ΝΒΑ και τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού & ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα -στο μπάσκετ-, τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις μηχανοκίνητων (Formula1, MotoGP, WRC), σημαντικά τουρνουά τένις και πολλά άλλα.