Η Forthnet ”διπλασιάζει” τις παροχές των υπηρεσιών καταχώρισης domain name και web hosting και προσφέρει με το ίδιο κόστος δύο domain names και διπλάσιο χώρο φιλοξενίας.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Forthnet δίνει την ευκαιρία σε παλιούς και νέους συνδρομητές των υπηρεσιών καταχώρισης Domain Name και φιλοξενίας web sites, Web Hosting For All, με το ίδιο κόστος, να κερδίσουν διπλά οφέλη έως και τις 20 Δεκεμβρίου.

 

Ειδικότερα, με τη νέα προσφορά στην υπηρεσία Domain Name, μόνο με 46,41 ευρώ, κατοχυρώνετε ένα domain name [.gr] για 2 χρόνια και κερδίζετε εντελώς δωρεάν τόσο άλλο ένα με κατάληξη [.eu] για το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και redirection, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος αντίστοιχο με έκπτωση τουλάχιστον 50%.

 

Παράλληλα, απολαμβάνετε όλα τα οφέλη των υπηρεσιών Domain Name της Forthnet, που προσφέρουν δυνατότητα on line καταχώρισης, ανανέωσης και διαχείρισης μέσω ειδικής web εφαρμογής, η οποία υποστηρίζεται από εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Αυτή η μέθοδος αποτελεί τον αμεσότερο, φιλικότερο και πλέον οικονομικό τρόπο διαχείρισης domain name και σε συνδυασμό με την κατάργηση της διαδικασίας αποστολής δικαιολογητικών μειώνει τη γραφειοκρατία και τον απαιτούμενο χρόνο για την εκτέλεση των επιμέρους διαδικασιών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσφορά της Forthnet ισχύει τόσο για καταχωρίσεις νέων domain names όσο και για ανανεώσεις.

 

Αντίστοιχα, στην υπηρεσία φιλοξενίας web site, Web Hosting For All, η Forthnet προσφέρει σε κάθε νέο πελάτη αλλά και σε όσους ανανεώσουν τη συνδρομή τους δωρεάν την κατοχύρωση domain name [.eu], δωρεάν redirection καθώς και επιπλέον 100 ΜΒ χώρο φιλοξενίας του site, δηλαδή σύνολο 200 MB.

 

Το Web Hosting For All είναι το πιο ευέλικτο πακέτο φιλοξενίας web site και σας δίνει την ευκαιρία με μόνο 112,80 ευρώ ετησίως να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό ή εταιρικό web site χωρίς δεσμεύσεις και με εμπλουτισμένα χαρακτηριστικά, ενώ με τη νέα προσφορά το οικονομικό όφελος αντιστοιχεί σε έκπτωση τουλάχιστον 50%.

 

Στα βασικά χαρακτηριστικά του Web Hosting For All περιλαμβάνονται:

* Φιλοξενία σε Windows ή Linux Servers

* Παραμετροποίηση μέσω Control Panel

* Απεριόριστος αριθμός e-mail λογαριασμών

* Απεριόριστος χώρος για βάση δεδομένων

* Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων

* Υποστήριξη βάσεων δεδομένων & δυναμικών εργαλείων

* Δωρεάν στατιστική ανάλυση του web site

* ASP.Net2, MSSQL, ASP, ASP.NET, PHP, PERL, Front Page Extensions

 

Source.png Πηγή: euro2day.gr