Δελτίο Τύπου

Η hellas online προσφέρει σε όλους τους νέους συνδρομητές hol hibox ένα πραγματικά μοναδικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα. Τώρα μπορεί κανείς να αποκτήσει το hol hibox με ταχύτητα έως 24 Mbps στην τιμή των 6 Mbps μόνο με €17,97 / μήνα. Έτσι όλοι μπορούν να έχουν την υψηλότερη ταχύτητα ADSL Ιnternet, εντός δικτύου hellas online, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά hol hibox, ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν από 16 Νοεμβρίου 2007 έως 31 Ιανουαρίου 2008 και εξασφαλίζει προνομιακή τιμή για 12 μήνες.

 

Επιπλέον η hellas online χαρίζει σε όλους τους συνδρομητές hol hibox, παλαιούς και νέους, 1 ώρα Δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις κάθε μήνα για έξι μήνες με το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας hol cosmos που μετά την 1η δωρεάν ώρα κάθε μήνα προσφέρει, αστική χρέωση για αστικά υπεραστικά και κλήσεις προς 38 δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς.

 

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας hol hibox καθώς και ο ADSL εξοπλισμός (modem / router) παρέχονται δωρεάν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα παροχής και ασύρματου (WiFi) modem / router. Σε περίπτωση που προσωρινά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου από την hellas online, οι ταχύτητες φθάνουν μέχρι τα 8Mbps. H μεταφορά στο δίκτυο της hellas online γίνεται αυτόματα και δωρεάν μόλις υπάρξει διαθεσιμότητα.

 

Source.png Πηγή: Hellas On Line