Μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Novaflix, λανσάρει από σήμερα η Nova, μέσω της οποίας είναι δυνατή η παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών σειρών αλλά και συγκεκριμένων ζωντανών καναλιών μέσω smartphone, tablet καθώς και φορητών ή επιτραπέζιων υπολογιστών.

Όπως φανερώνει και η ονομασία της υπηρεσίας, το Novaflix δίνει έμφαση στο video on-demand περιεχόμενο, χωρίς να δεσμεύει με κάποιο συμβόλαιο τον ενδιαφερόμενο ο οποίος μπορεί να ακυρώσει τη συνδρομή του όποτε το επιθυμεί. Ακόμα, δεν απαιτείται παρουσία σύνδεσης στη Nova, αφού η λειτουργία της  υπηρεσίας μπορεί να γίνει με τη χρήση οποιουδήποτε δικτύου. Μέχρι στιγμής, η Nova διαθέτει ένα πακέτο συνδρομής στο Novaflix με μηνιαίο κόστος €12,90, το οποίο κατεβαίνει στα €9.90 για τους ήδη συνδρομητές Nova ενώ παρέχεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας δωρεάν για 30 ημέρες. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλά προφίλ για προσωποποιημένη εμπειρία ενώ υπάρχει όριο ταυτόχρονης θέασης σε 2 συσκευές. 

Το περιεχόμενο της υπηρεσίας αποτελείται από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που διαθέτουν τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, αλλά και η υπηρεσία Fox Play η οποία διαθέτει σειρές των Fox και Fox Life. Ακόμα οι συνδρομητές μπορούν να βρουν επιλεγμένα "Box Sets" τα οποία περιέχουν ολόκληρους κύκλους τηλεοπτικών σειρών όπως το Game of Thrones, The Good Doctor, Hotel Adlon κ.α. Σε αντίθεση με παρόμοιες υπηρεσίες, το Novaflix περιέχει και ζωντανό πρόγραμμα και πιο συγκεκριμένα τα 4 κανάλια Novacinema καθώς και το Novalife. 

Novaflix.thumb.jpg.646fdca0355d0b1b9bd2375ea391eed7.jpg

Η Nova κυκλοφορεί ήδη mobile εφαρμογές για iOS και Android μέσω των οποίων είναι δυνατή η θέαση του περιεχομένου του Novaflix ενώ υποστηρίζονται ακόμα φορητοί και επιτραπέζιοι υπολογιστές που τρέχουν Windows 7 ή νεότερη έκδοση καθώς και macOS 10.10 ή νεότερη έκδοση. Αρκετό από το περιεχόμενο διατίθεται σε HD ανάλυση ενώ είναι δυνατή η αναπαραγωγή του περιεχομένου στην τηλεόραση μόνο αν προηγηθεί η σύνδεσή της με έναν υπολογιστή. Τέλος παρέχεται και η δυνατότητα offline αναπαραγωγής των τηλεοπτικών σειρών και των ταινιών της υπηρεσίας, για 30 ημέρες από την αρχική ημερομηνία που το περιεχόμενο κατέβηκε στη συσκευή. 

Novaflix

 

  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1